2011.08.24.
11:18

Írta: zsuzsiabalatonon

Szandra is out - Itthagyta a vizet!

Szóval, már említettem, játékosainknak pénzt kell keresniük, méghozzá munkával (jó, mi?). Itt fognak dolgozni (link poszt) váltott műszakokban, mindegyikben két ember. Az első műszak tart déltől éjfélig, a második meg éjféltől hajnal fél5-ig.
Az első páros, aki a beköltözés másnapján délben kezdett volna, a Szandra-Gábor duó. A munka kezdete előtt mindenkinek járt egy reggel 8 órai eligazítás, ami egy beköltözős buli után kemény tud lenni (amúgy is, én 7-es vonattal jöttem le, helló).
Mindenki megjelent ott, kivéve Szandra, aki sárkányokkal hadakozott, értsd: aludt.
És a műszakját sem nagyon akarta felvenni, ugye, ment a nyávogás, majd megkérte Nikit, hogy egy órára ugorjon be helyette, mert hajat akar még szárítani majd, helló való világ.
Szóval eljött a dél, és Niki ment le Gáborral, majd jöttek is vissza a főnökkel, aki közölte Szandrával, hogy 10 perce van munkába állni vagy csókolom. Nem kommentálom: Szandra el.
Mindenki sokkban volt, vitatkoztak, hogy ezt hogy, elvileg ez nem az Éden, itt nem marad senki pár nélkül...és elhangzik Ada szájából a klasszikus mondat, az Evian vízre utalva: Szandra itthagyta a vizet!

Nem tudok mit hozzáfűzni, azóta is szállóige.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buliabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr163095963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása