2011.08.17.
13:47

Írta: zsuzsiabalatonon

A Petőfi sétány - a siófoki Bed Beach

Siófok központja, a nyár legfelkapottabb helye a Balatonon, főleg ha az idő is jó. Itt van hőseink háza is, a szörny is és a munkahelyük is, a Diner, ezekről mind volt szó. Most pár random helyet említenénk meg, amik a szívünkhöz nőttek, szeretjük őket, a szereplők is és reméljük Ti is. Nézzük őket, nem feltétlen sorrendben, hanem.

 

Kezdjük a kajával, méghozzá az elmaradhatatlan gyrosszal, és meg is érkezünk a Mustafa étteremhez, ahol kemencében sütik azt, nagyon finom. A lényege hogy helyben készült, kemencében sütött buciban kapod a gyrost. Képekben:

 

Még mindig maradva a kajáknál, a gyros után kell egy kis desszert is. Ha fagyi, akkor...a Gelateria fagyizóban 44 féléből választhatunk mindjárt, van alkoholos is.

 

Miután bekajáltunk illik lesétálni a dolgokat, vásároljunk vicces pólókat a Wonderland boltban.  Például ilyeneket:

Ha készen állunk egy kis mozgásra és mókázásra, akkor menjünk el a híres Coke Clubba, ahol lehet a vízben tornázni, meg persze napozni is jó időben:

 

Ha újra megéheznénk és szeretjük a steaket, akkor irány Colorado Steakhouse, ami nagyon kellemes hely a vacsorához.

És most vessük be magunkat az éjszakai életbe, menjünk játékgépezni, meg lóversenyezni is, képekben:

Aztán irány az éjszakába, kezdődjön az ivás és bulizás. Bemelegíteni én a Bacardi Music Clubba mennék, a neve miatt is és itt minden nap van buli, képpel igazolva:

 

 

Vagy mehetünk a Rézangyal bisztróba is, ha pálinkások vagyunk:

Betöltve pedig mehetünk a hangulatos Tesók helyre, a Siófok romkocsmájába, mi szeretjük.

Vagy mehetünk karaoke buliba, ha eléggé bátorra ittuk már magunkat:

Ha szeretjük a kalózos dolgokat, és azt mindenki szereti, akkor itt a Captain Morgan nevű szórakozóhely, mindig teltházzal és hatalmas Rádió1-es bulikkal:

és jöjjön egyik kedvenc helyünk, a Renegade, ahol minden este garantált az asztalon való táncolás:

végére hagytuk a Flört-t, amit szerintem nem is nagyon kell bemutatni.

 

És még sok arra érdemes hely található itt, nyugodtan írjátok meg kommentekben a ti kedvenceiteket. A nyár szerencsére még tart, mégsincs akkora klimatikus szopóroller, tessék lemenni az Aranypartra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://buliabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr113160257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása