2011.08.01.
10:14

Írta: zsuzsiabalatonon

Beköltözés - Isten hozott mindenkit az őrületben!

Kész lett a ház és várta lakóit, jöttek is szépen sorban, a sort Levi nyitotta. Ő számomra az igazi szerethető "hülyegyerek", de innen is üzenem neki, hogy remélem itt most nem hány le a teraszról, nem lenne olyan jó móka mint Kolumbiában.
Aztán István következett, ő sokat változott, lefogyott és "bunkóPistából" "rendesIstvánná" nőtte ki magát, innen is gratulálunk neki hozzá.
Jöttek a többiek, Ada, Meli, Gábor, Ádám (mondjuk ő utoljára költözött be, de ő is az újak közé tartozik) és Beki...Beki-t mondjuk bírom, neki van egy nyula is, aki szintén beköltözik a házba, de az állat külön posztot fog kapni.
Aztán jött a két barátnő, egymás bff-jei (best friends forever) Niki és Szandra. Taxival érkeztek, látványosan. És a taxi csomagtartójából, a bőröndök mellett utat tört magának 7 karton Evian víz (ennek lesz még jelentősége, később). Nagyon epic.

Persze segítség kell, így Szandra rekedten elüvölti magát: Levi, gyertek segíteni! Meg is indokolja: Nem emelhetünk a cicink miatt! (mindkettő megnagyobbíttatta a mellét - a szerk.)
Szóval beköltöztek, indulhat a party, helló Aranypart, kezdjünk.
 

1 komment

Címkék: ház levi ádám gábor niki istván szandra szereplők beköltözés ada meli beki aranypart evian

A bejegyzés trackback címe:

https://buliabalatonon.blog.hu/api/trackback/id/tr873095825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

seahawks 2011.08.11. 08:01:46

ezek a csajok is prostik, mint abban a másikban?
süti beállítások módosítása